Linkkikirjasto

Valokuvat

Käy tutustumassa Liikkuva Amis -hankkeen aikana Ammattiopisto Tavastiassa otettuihin valokuviin:
 
Täältä löydät myös SAKU ry:n tapahtumien valokuvapankin:

Videot

Löydät videoita ideoiksi ja hyödynnettäväksi omassa oppilaitoksessa SAKU ry:n Vimeosta.

 

Klikkaa tästä Vimeoon

Arjen arkki

SAKU ry:n Arjen arkki -palvelutoiminnan tavoitteena on kehittää ja levittää hyvinvoinnin edistämisen malleja ammatillisessa koulutuksessa. Yhteistyötä tehdään koulutuksen järjestäjien, asiantuntijaorganisaatioiden sekä järjestöjen kanssa. Arjen arkista hyviä käytäntöjä, ajankohtaisia tiedotteita, uutiskirjeitä ja julkaisuja hyvinvoinnin tukemiseksi.

www.arjenarkki.fi

Smart Moves

UKK-instituutin Smart Moves -hankkeen sivuilta löydät tietoa ja käytännön vinkkejä liikkumisen ja hyvinvoinnin toteuttamiseen omassa oppilaitoksessa.

www.smartmoves.fi

SAKU ry

SAKU ry on ammatillisen koulutuksen oma liikunta- ja kulttuurijärjestö sekä hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöorganisaatio. SAKU ry tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstölle liikettä ja kulttuuria ja työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi.

www.sakury.net

 

Työkykypassi

Ammattiosaajan työkykypassi

www.työkykypassi.fi

Let's Move It

Let’s Move It -ohjelman tarkoituksena oli nuorten liikkumisen edistäminen ja opetuskäytäntöjen muuttaminen aktiivisuutta mahdollistaviksi. Sivustolta löytyy työkaluja ja ohjeita aktiivisuuden edistämiseen. 
 
Kaikki harjoitukset ja neuvot perustuvat tutkimustietoon, oppilaitosten arjessa toimiviksi todettuihin menetelmiin sekä vuosina 2015–2017 toteutettuun laajaan vaikuttavuustutkimukseen. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissä ei-kaupalliseen käyttöön.